ЦСКА приема Локомотив (София) в последния мач от 11-ия кръг на efbet Лига.

...
ЦСКА приема Локомотив (София) в последния мач от 11-ия кръг на efbet Лига.
Коментари Харесай

ЦСКА и Локо затварят 11-тия кръг с вълнуващ двубой на стадион Българска армия

ЦСКА приема Локомотив (София) в последния мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Сблъсъкът на стадион " Българска войска " е довечера от 20:30 часа, а основен арбитър на дуела ще бъде Кристиян Колев.

" Армейците " се намират в страхотна форма и нямат загуба в последните си 5 мача. Отборът на Нестор Ел Маестро е в серия от три следващи победи и се надява през днешния ден да запише нова такава, с която да затвърди положителното усещане. " Червените " доста усъвършенстваха представянето си, а това се отрази и на класирането, където отборът към този момент заема четвърто място.



Столичните " железничарите " също заиграха по-добре след идването на Данило Дончич. В дебюта си новият ментор на Локо (София) прекъсна серията от четири поредни провали и надви над Славия (2:1). През уикенда " червено-черните " поведоха против Лудогорец, само че позволиха поврат и отстъпиха с 1:3.
 Франса от Локо си изкарал картон, с цел да играе против ЦСКА, а не против Лудогорец
Франса от Локо си изкарал картон, с цел да играе против ЦСКА, а не против Лудогорец

Ето детайлности

Домакините ще би трябвало да се оправят без бранителя Браян Кордоба, който получи разтежение против Ботев (Пд) и остава отвън сметките за срещата на " Армията ", както и без трайно контузените Юрген Матей и Брадли де Нойер. Добрата вест за " алените " е, че другият наложително сменен футболист на " Колежа " - Марселино Кареасо, е изцяло възобновен и ще вземе присъединяване против столичното Локо. 

За Локомотив (София) се завръщат Димитър Митков, който нямаше право да вземе присъединяване в мача против Лудогорец, както и Карлос Франса, който пък изтърпя своето наказване и още веднъж ще бъде разполагаем.
 Калоян Кръстев остава запаса против ЦСКА
Калоян Кръстев остава запаса против ЦСКА

Нападателят ще бъде на пейката при завръщането си на " Българска войска "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР